ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняАварії на тепломережах тримають Київ під холодним душем

Аварії на тепломережах тримають Київ під холодним душем

Через аварії на тепломережах тисячі столичних споживачів залишилися без гарячої води. Окрім того, у гарячому «безводді» Києва зіграли свою роль ремонти на теплових пунктах та гідравлічні випробування.

Майже дві тисячі столичних будинків без гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили у пресс-службі ПАТ «Київенерго».

Згідно з повідомленням, більша частина відключень пов’язана з пошкодженнями на тепломережах компанії. Зокрема, з цих причин немає гарячої води у 1146 споживачів.

«Серед них 151 - у Голосіївському, 104 - у Дарницькому, 306 - у Дніпровському, 14 - в Оболонському, 68 - у Печерському, 21 - у Подільському, 9 - у Святошинському, 80 - у Солом`янському, 393 - у Шевченківському районах міста» - наголошується у повідомленні.

Окрім того, зауважується, що впродовж минулої доби в результаті усунення 34 пошкоджень на тепломережах було підключено 283 споживача.

Іншими причинами гарячого «безводдя» у столиці є планові ремонти теплових пунктів та гідравлічні випробування. Внаслідок першого без гарячої води перебуває 388 споживачів (87 - у Голосіївському, 63 - у Дарницькому, 41 - у Деснянському, 39 - у Дніпровському, 13 - в Оболонському, 6 - у Печерському, 11 - у Подільскому, 35 - у Святошинському, 21 - у Солом`янському, 72 - у Шевченківському районах), другого - 429 споживачів (усі в Шевченківському районі).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора у Києві на бул. Тараса Шевченка, 36, що біля станції метро «Університет», стався порив тепломережі. У результаті цього провалився асфальт.

 
Коментарі (0)