ГоловнаПослугиФінансування ЖКГХарків’ян у жовтні «тероризуватимуть» відключення світла

Харків’ян у жовтні «тероризуватимуть» відключення світла

У семи районах Харкова у жовтні планують вимикати електроенергію. Відключення пов’язані з ремонтом лінії електропередач.

На мешканців кількох районів Харкова у жовтні чекають незручності через відключення електроенергії. Це зумовлено тим, що АК «Харківобленерго» продовжуватиме ремонт лінії електропередачі. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

Зокрема, електроенергію в будинках і установах відключатимуть за встановленим графіком до 30 жовтня включно з 9:00 до 16:00. «У цей час фахівці служби проводитимуть капітальний ремонт вузлових пунктів міських електромереж», - йдеться у повідомленні.

Світло вимикатимуть на вулицях: Сумській, Фрунзе, Старопрудній, проспекті Гагаріна, Героїв Сталінграда, 50-річчя ВЛКСМ.

Загалом, тимчасові відключення електроенергії пройдуть у Дзержинському, Московському, Київському, Ленінському, Жовтневому, Червонозаводському та  Комінтернівському районах.

Із детальним списком адрес, де плануються відключення електроенергії, можна ознайомитися тут.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в деяких будинках семи районів Харкова сьогодні тимчасово припинено водопостачання. Це пов'язано з аварійно-відновлювальними роботами на водопровідних мережах.

 
Коментарі (0)