ГоловнаНовини ЖКГТранспортАвтошляхи Миколаївщини опинилися під водою

Автошляхи Миколаївщини опинилися під водою

Затоплено три ділянки по 20, 80, 20 м на підходах до мостів через р. Інгул

З 21 березня у Баштанському районі Миколаївської області обмежено рух легкового транспорту автомобільною дорогою місцевого значення Інгулка – Виноградівка (км 7+200 – 8+700) через підняття рівня води в р. Інгул. Затоплено три ділянки по 20, 80, 20 м на підходах до мостів через р. Інгул.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Мінінфраструктури.

Як зазначається у повідомленні, транспортне сполучення до с. Інгулка забезпечено від автодороги Н-14 Олександрівка – Кіровоград – Миколаїв, до с. Виноградівка – від дороги Н-11 Дніпропетровськ – Миколаїв. Встановлені сигнальні віхи по бровці земельного полотна. Проїзд вантажного транспорту забезпечено.

Крім того, з 21 по 24 березня закрито рух транспортних засобів автодорогою Н-04 Одеса – Іллічівськ, км 17+950 – 18+250. Тут проводяться ремонтні роботи – плановий огляд стану понтонного мосту через Сухий лиман. Об’їзд забезпечено дорогою Т-16-04 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші з під’їздом до п. Іллічівськ.

При цьому на Луганщині у зв’язку зі зниженням рівня води на р. Лугань відновлено рух двома автошляхами місцевого значення у Слов’яносербському районі: з 21 березня – дорогою КПП «Демино-Олександрівка» – Сватове – Лисичанськ – Луганськ – Сутаган, а з 22 березня – дорогою Фрунзе – Красний Луч, км 18+610 (міст у м. Зимогір’я). Нагадаємо, рух цими ділянками доріг було обмежено 19 березня цього року.
 

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)