ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїАвтошляхи шістьох областей перетворилися на пастки

Автошляхи шістьох областей перетворилися на пастки

На території України до очищення доріг і територій, протягом доби, було залучено 18,3 тис. чоловік та 4,7 тис. одиниць техніки, у тому числі від МНС 1,4 тис. чоловік та 295 одиниць техніки.

За добу 16 грудня внаслідок несприятливих погодних умов (сильні опади у вигляді снігу, пориви вітру) в окремих районах Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської, Вінницької та Житомирської областей, на окремих ділянках автомобільних доріг, були зафіксовані ускладнення руху транспорту та утворення автомобільних заторів через снігові перемети.

Про це  «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі МНС.

Силами Укравтодору і підрозділами МНС України вивільнено із снігових заметів 1,8 тис. одиниць транспортних засобів. Для попередження подальших утворень заторів підрозділами МВС вжиті заходи, щодо тимчасового обмеження руху транспорту на небезпечних ділянках доріг.

Станом на 7:00 17 грудня за інформацією Укравтодору проводиться постійне розчищення доріг.

Всього на території України до очищення доріг і територій, протягом доби, було залучено 18,3 тис. чоловік та 4,7 тис. одиниць техніки, у тому числі від МНС 1,4 тис. чоловік та 295 одиниць техніки.

 
Коментарі (0)