ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоАзаров ощасливив жителів Миколаєва

Азаров ощасливив жителів Миколаєва

Микола Азаров вручив ключі від квартир жителям м. Миколаєва, які придбали помешкання за програмою будівництва доступного житла.

Прем’єр-міністр Микола Азаров вручив ключі від квартир жителям м. Миколаєва, які придбали помешкання за програмою будівництва доступного житла у 64-квартирному багатоповерховому будинку у мікрорайоні «Північний».

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Кабміну.

«Ми  спеціально запровадили цю програму для того, щоб наші громадяни із невеликими доходами мали можливість покращити свої житлові умови. Водночас участь громадян у цій та інших програмах дозволить активізувати житлове будівництво», - сказав Прем’єр-міністр.

Також Глава Уряду поспілкувався з миколаївцями і вручив новоселам побутову техніку та іграшки дітям.

Нагадаємо, як повідомляла раніше «У.К», суть державної програми «Доступне житло» полягає в наданні безповоротної допомоги в придбанні житла. За цією програмою держава відбирає будинки, ступінь готовності яких становить не менше 70%. Держава субсидує 30% вартості житла, залишок громадяни виплачують самі.

У даній програмі можуть брати участь громадяни України, які перебувають на обліку потребуючих житлових умов. На квартирний облік можуть стати лише ті, у кого забезпеченість житлоплощею не перевищує 7,5 кв. м на кожного члена сім'ї. Також ще одна умова - середньомісячний сукупний доход сім'ї в розрахунку на одну людину не повинен перевищувати 4-кратного розміру середньомісячної заробітної плати в регіоні за даними Держкомстату. Вікових обмежень немає.

 
Коментарі (0)