ГоловнаГоловнеОпалювальний сезон 2023-2024Азаров прискорив опалювальний сезон

Азаров прискорив опалювальний сезон

Прем’єр-міністр Микола Азаров на засіданні Кабінету Міністрів зобов’язав міністерства та відомства відповідальніше готуватися до осінньо-зимового періоду.

За словами Глави Уряду, оскільки в Україні уже прийшла справжня осінь із дощами, вітрами, похолоданням із нічними заморозками, то, відповідно, всі об’єкти в населених пунктах мають бути стовідсотково до цього підготовлені.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Кабміну.

«Кілька міністерств і відомств вже звітували на наших засіданнях, що підготовку до осінньо-зимового періоду майже завершено. Але я вже говорив, і підкреслюю ще раз: ніяких «майже» у нас бути не повинно. Не підготовку до холодів треба активізувати, а її завершення взагалі», - підкреслив Микола Азаров.

У семи областях середньодобова температура знизилась до +8º і нижче. Вже розпочалося підключення до опалення лікарень, поліклінік, дитсадків та шкіл: «Ще раз попереджаю - це ті об’єкти, які повинні отримати тепло вчасно і в повному обсязі».

Не менш важливим, зазначив Прем’єр-міністр, є запуск систем централізованого та індивідуального опалення на інших об’єктах. Він наголосив, що тут трапляються поодинокі випадки формального підходу до вирішення цього питання.

 
Коментарі (0)