ГоловнаНовини ЖКГПолітикаАзаров розпрощався з Кабміном

Азаров розпрощався з Кабміном

Прем'єр-міністр Микола Азаров у зв'язку зі складною політичною ситуацією у країні вирішив покинути свій пост і просить у Президента відставки.

Прем'єр-міністр Микола Азаров подав у відставку. Про це йдеться у сьогоднішній заяві посадовця, - повідомляє прес-служба Кабміну.

Зокрема, Микола Азаров аргументує прийняття відповідного рішення складною політичною ситуацією у країні.

«Уряд під час протистояння робив все для мирного розв'язання конфлікту, забезпечував функціонування економіки і системи соціального захисту в екстремальних умовах. Проте, гострота і небезпека ситуації вимагають додаткових відповідальних кроків. З метою створення можливості для суспільно-політичного компромісу, заради мирного врегулювання конфлікту, я прийняв особисте рішення просити Президента України прийняти мою відставку з поста Прем'єр-міністра України» - наголосив Микола Азаров.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, масові акції під загальною назвою «Євромайдан», котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада 2013 року, в силу багатьох причин переросли в політичний мирний, а згодом і силовий, протест. Однією з вимог мітингувальників, була відставка Прем'єр-міністр Миколи Азарова та уряду.

 
Коментарі (4)
I am3
28 Січня 2014 p. 11:17
фотка зачетная!!! ці рікі нічіго ні кралі)))
Санечка В.2
28 Січня 2014 p. 11:18
Давно пора
Михаил2
28 Січня 2014 p. 11:39
Здравствуй, Сеня! Как я ждал, когда ты станешь премьером! Наконец-то Украина станет лидером по урожаю морковки!
Санечка В.3
28 Січня 2014 p. 11:56
аграрная страна! то капуста, то морковка!!!!