ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГАзаров спростував чутки про введення 300% пені

Азаров спростував чутки про введення 300% пені

Прем’єр-міністр Микола Азаров спростував інформацію про те, що нібито пеня з населення за несвоєчасну сплату комунальних послуг може збільшитись до 300% від заборгованості.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Кабміну.

«Уряд не планує вводити пеню за невчасну оплату житлово-комунальних послуг. – заявив на засіданні Кабміну Прем’єр-міністр. - Хочу заспокоїти наших людей. Не вірте цим чуткам».

Щоб такі плітки не поширювалися, Микола Азаров порадив міністрам чіткіше висловлюватися. «Окремим нашим міністрам хочу порадити: не давайте приводів для таких чуток, висловлюйтеся більш коректно. Пам’ятайте про це», - заявив він.

«Уряд підтримує стабільність в країні, соціальний курс на підвищення рівня життя людей, – наголосив Прем’єр-міністр. - Це наша головна мета».

Нагадаємо, як повідомляла «У.К.» раніше, Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк заявляв про необхідність нарахування пені за прострочені комунальні платежі.

У той же час Міністр відзначав, що найближчим часом питання підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги не планується, і, навіть не розглядається.

 
Коментарі (0)