ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоАзаров вимагає від КМДА розібратися з вкладниками «Еліта-центру»

Азаров вимагає від КМДА розібратися з вкладниками «Еліта-центру»

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає встановити реальні терміни забезпечення житлом постраждалих від афери «Еліта-центр».

Прем'єр-міністр України Микола Азаров вимагає встановити реальні терміни забезпечення житлом постраждалих від афери «Еліта-центр».

«Звертаємо увагу Київської міськадміністрації і керівництва компанії «Київміськбуд», що 26 лютого виповнилося 6 років з дня афери групи компаній «Еліта-центр». Питання остаточного забезпечення житлом ошуканих інвесторів вирішується повільно. Необхідно встановити реальні терміни, щоб розрахуватися з людьми», - сказав він під час наради з питань будівництва в суботу в Києві.

У свою чергу, глава КМДА Олександр Попов повідомив прем'єру, що ситуація із забезпеченням житлом вкладників Еліта-центр є непростою, оскільки Київ виключно своїми силами вирішує це питання, кількість постраждалих - близько 1,5 тисячі чоловік, і тільки в 2011 році вперше було виділено 150 квартир.

Азаров вимагає більш рішучих дій.

Нагадаємо, що на початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера на ринку нерухомості, в результаті якої, за даними МВС, 1759 громадян стали жертвами групи компаній «Еліта-Центр», представники якої брали у них гроші як оплату за житло, що будується. Загальна сума, яку отримали шахраї від громадян, оцінюється більш ніж в 400 мільйони гривень.

Джерело - Інтерфакс-Україна

 
Коментарі (0)