ГоловнаНовини ЖКГТранспортАзарова спонукали розібратися з поїздом «Київ-Львів»

Азарова спонукали розібратися з поїздом «Київ-Львів»

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Укрзалізниці детально вивчити ситуацію з відміною нічного поїзда № 91/92 Київ-Львів

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Укрзалізниці детально вивчити ситуацію з відміною нічного поїзда № 91/92 Київ-Львів.

Про це глава уряду заявив, відповідаючи на запитання користувачів соціальної мережі Фейсбук, інформує прес-служба Кабміну.

«Я доручу Укрзалізниці розібратися з цим поїздом», - підкреслив Микола Азаров.

Прем'єр-міністр вважає, що в цьому, як і будь-якому іншому, питанні необхідно вести гнучку маркетингову політику.

При цьому він підкреслив, що не завжди згоден з керівництвом залізниці: не доцільно скасовувати те, що добре працює.

«Іноді вигідно і зручно провести ніч в потязі, щоб рано-вранці бути в якомусь місті і день витратити для вирішення певних питань, а ввечері так само повернутися після роботи додому», - сказав Микола Азаров.

За його словами, система, за якою будуть курсувати тільки денні поїзди, дійсно, не завжди зручна для тих, хто береже свій час і розраховує повний робочий день провести, виконуючи якісь справи.

«Тому я ще раз доручу керівництву залізниці вивчити ситуацію і доповісти з цього питання», - додав Глава Уряду.

Як повідомляла «У.К.», Укрзалізниця напередодні заявила про скорочення прямих нічних поїздів з Києва до Харкова і Львова на користь денних швидкісних поїздів Hyundai. Це передбачено новим розкладом руху поїздів на 2012 і 2013 року, який набуде чинності з 27 травня. Зокрема, курсування поїзда 91/92 Київ-Львів (з Києва – о 22:15, у Львові – о 6:32) має бути скасовано, а його номер буде переданий поїзду 359/360 Київ-Львів (з Києва – о 15:42, у Львові – о 6:43).



Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)