ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБагатіїв змусять платити за вивіз сміття

Багатіїв змусять платити за вивіз сміття

Виконком ЛМР прийняв рішення, яке напрацьовує механізм спонукання мешканців приватного сектору та підприємств укладати угоди на вивіз сміття.

Виконавчий комітет ЛМР 8 червня прийняв рішення, яке напрацьовує механізм спонукання мешканців приватного сектору та підприємств укладати угоди на вивіз сміття.

Як пояснив директор департаменту ЖКГ Ю. Голець, на даний час мешканці багатоповерхових чи малоповерхових будинків, які перебувають на обслуговуванні ЛКП, мають укладені з ЛКП договори на надання послуг з утримання будинків і прибудинкових територій. І сплачують вартість фактично вивезеного сміття. У той же час більшість мешканців приватних будинків угод з ЛКП не мають.

Відтак, відповідно до цього рішення виконкому, для власників будинків садибного типу, підприємств, установ, організацій та ін. визначено виконавцем послуг з вивезення сміття юридичних осіб, які цим замаються. Мешканці та організації мають укласти угоди з перевізниками та платити їм за надані послуги відповідно до тарифів, Ті у свою чергу мають поставити відповідні контейнери для сміття. За місяць Ю. Голець має поінформувати членів виконкому, скільки таких угод укладено.

Джерело -  ZIK

 
Коментарі (0)