ГоловнаНовини ЖКГАльтернативна енергетикаБельгія може інвестувати у Чернігівщину

Бельгія може інвестувати у Чернігівщину

Бельгія зацікавилась інвестуванням та реалізацією декількох проектів у Чернігівській області. Це зокрема, будівництво житла та великих промислових об’єктів.

Королівство Бельгія та Чернігівська область планують співпрацювати у сфері будівництва та енергозбереження. Про це стало відомо під час зустрічі в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації Сергій Журман з делегацією Посольства Королівства Бельгія на чолі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Бельгія Люком Якобсом, передає прес-служба Кабінету Міністрів.

Зокрема, плануються спільні проекти з побудови великих промислових об’єктів на території області, будівництва житлової нерухомості з використанням сучасних технологій у регіоні.

«Я побачив, що область має надзвичайні перспективи і можливості залучення іноземних інвестицій. Коли я повернуся до Бельгії, то обов’язково ознайомлю своїх колег з потенціалом Чернігівщини. Переконаний, що Бельгія матиме тісні зв’язки з вашим регіоном», - наголосив Люк Якобс.

Також можлива співпраця Бельгії та Чергівщини в питаннях енергозбереження: модернізація вуличного освітлення з використанням енергозберігаючих технологій, модернізація котелень з використанням альтернативних джерел енергії, встановлення міні-ГЕС на малих річках тощо.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, США готові надати фінансову підтримку на відбудову інфраструктури Донбасу. Крім цього, можлива співпраця і у сферах розвитку інших транспортних галузей в Україні.

 
Коментарі (0)