ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБлагоустрій чернігівських вулиць відкладається

Благоустрій чернігівських вулиць відкладається

У Чернігові дорожники не можуть повністю відремонтувати вулицю через те, що не функціонує асфальтний завод. Наразі ями підсипають щебенем і обіцяють повернутися до роботи навесні.

Повне відновлення благоустрою у Чернігові на вулиці Кирпоноса буде виконано навесні 2014 року після початку роботи асфальтного заводу, який в зимовий період не працює. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Чернігівської міської ради.

«На сьогодні забезпечено нормальний рух транспорту та умови для безпечного пересування пішоходів», - йдеться у повідомленні.

Ситуацію прокоментував начальник КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міськради Артем Стах: «відповідно до технічних умов дозвільного документу, який був наданий на проведення земельних робіт, провали і просадки в місцях земляних та ремонтних робіт ліквідуються силами і засобами організацій, що виконували роботи протягом двох років, тобто ТОВ «ЕМК» Сівер».

«На жаль, заасфальтувати вулицю наразі можливості немає, поки не працює асфальтний завод. Проте, на сьогодні невеликі ямки, що створюють певні незручності для руху транспорту та пішоходів, підсипані щебенем», - зазначив начальник Дільниці.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, за словами начальника Управління інноваційного розвитку Державного агентства автомобільних доріг Олега Островерхого, обсяги нової ямковості, поява якої неминуча через низьку температуру повітря та підвищену вологість взимку, цьогоріч має бути меншою ніж у минулому році.

 
Коментарі (0)