ГоловнаНовини ЖКГПолітикаБіля стін Міненерговугілля протестуючі «повісили» чиновників

Біля стін Міненерговугілля протестуючі «повісили» чиновників

Цивільний корпус «Азов», представники незалежних профспілок і шахтарі організували протестну ходу проти підвищення тарифів. Також бійці і шахтарі вимагають виплати зарплати гірникам.

Представники цивільного корпусу «Азов», що беруть участь в протестному ході проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, встановили біля будівлі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України символічну шибеницю з підвішеними манекенами, йдеться у повідомленні  «112 Україна». 

Як пояснили організатори, манекени символізують «чиновників, відповідальних за дерибан державної власності».

«Реагуючи на численні запити шахтарських колективів до діючої влади і громадськості про неприпустимість тарифного геноциду українського народу, привласнення природних копалин, родовищ, які є надбанням українського народу та визначено Конституцією України як національна власність, закриття та знищення українських шахт, зниження соціального захисту, доведення до злиднів трудового народу, Цивільний корпус «Азов», солідаризуючись з шахтарями і незалежними профспілками України, організовує протестну ходу», - сказано в повідомленні прес-служби «Азова».

Мітингувальники намагалися передати представникам Міненерговугілля свої вимоги в письмовому вигляді, проте двері відомства були зачинені.

В середу, 20 липня, цивільний корпус «Азов», представники незалежних профспілок і шахтарі проводили протестну ходу проти підвищення тарифів.

 

 
Коментарі (0)