ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняБойлер бойлеру різниця: 4 параметра вибору водогрійного пристрої

Бойлер бойлеру різниця: 4 параметра вибору водогрійного пристрої

Бажаєте підстрахуватися і забезпечити себе безперебійним доступом до гарячої води, але не знаєте, як це зробити?
Бажаєте підстрахуватися і забезпечити себе безперебійним доступом до гарячої води, але не знаєте, як це зробити? Щоб не залежати в цьому питанні від централізованої системи водопостачання, досить придбати якісний водонагрівач, більш відомий під назвою «бойлер». Він допоможе надовго забути про проблему відсутності можливості прийняти ванну, випрати одяг або помити посуд. Головне - вибрати дійсно якісне, надійне і довговічне пристрій.
 
За посиланням moyo можна вивчити бойлери від популярних і поки ще маловідомих виробників, а також вивчити фотографії, описи і характеристики моделей.
 
Звичайно ж, відповідь на питання «Якому бойлеру віддати перевагу?» Багато в чому залежить від цілей використання і обсягів робіт, які доведеться виконувати пристрою. Саме тому, перш ніж остаточно визначитися з вибором, слід приділити увагу таким параметрам:
 
1. Дизайн пристрою. Цей суто естетичний параметр має велике значення, адже багатьом споживачам важливо, щоб техніка і меблі гармонійно виглядала і створювала логічну і завершену «картинку» інтер'єру. Як правило, брендові бойлери виконані в нейтральних кольорах і зручному форм-факторі, тому відшукати модель, яка підходить саме для того чи іншого приміщення, не складе труднощів.
 
2. Особливості функціонування. Перед тим, як серйозно задуматися про придбання бойлера, рекомендується ознайомитися з різними статтями, оглядами та посібниками, які розкривають механізми роботи водонагрівальних пристроїв. Адже тільки після отримання базових знань можна зробити раціональний висновок про те, чи дійсно доречна покупка бойлера в тій чи іншій ситуації.
 
3. Обсяг бака бойлера. Цей параметр варіюється в залежності від призначення пристрою. Наприклад, для дачі або невеликого заміського будиночка підійдуть моделі з мінімальною місткістю - до 50 літрів, а ось для щоденного використання в побуті (наприклад, в квартирі) знадобляться більш «серйозні» бойлери.
 
4. Потужність пристрою. Від даної характеристики безпосередньо залежить те, наскільки швидко буде нагріватися вода в баку. Саме тому, якщо час очікування не має значення, то можна віддати перевагу бюджетної моделі потужністю 1,5 кВт. У разі частої потреби в надшвидкому нагріванні великих обсягів води раціонально буде прийняти рішення на користь покупки бойлера, потужність якого досягає 10 кВт.
 
Рішення на користь того чи іншого бойлера грунтується на функціональних і технічних характеристиках, кількості додаткових опцій, способі установки, правила безпечної експлуатації, частотою використання і, звичайно ж, особистих смакових перевагах і вимогах покупців. Відповідно, сам собою напрошується висновок про те, що вище наведена тільки частина характеристик, з якими слід ознайомитися безпосередньо перед придбанням бойлера.
 
Коментарі (0)