ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики на Донбасі руйнують будинки мирних жителів

Бойовики на Донбасі руйнують будинки мирних жителів

На Донбасі цієї ночі було неспокійно. Терористи кілька разів відкривали вогонь з мінометів та іншого крупнокаліберного озброєння по житлових будинках мирних жителів. Системи життєзабезпечення не пошкодженні.
У Донецькій та Луганській області цієї ночі терористи не припиняли обстрілювати мирні населені пункти. Зокрема, постраждали Широкино, Щастя, Трьохізбенка та Станиця Луганська. Про це повідомили у прес-центрі АТО.
 
Зокрема, у Станиці Луганській бойовики прямим влучанням міни зруйнували приватний будинок.
 
«У результаті прямого влучення міни зруйнований приватний будинок у центральній частині селища. Ніхто з господарів там тривалий час не проживав (люди виїхали ще минулого року, рятуючись від війни), тому обійшлося без постраждалих. Системи життєзабезпечення в результаті обстрілів не перебиті, світло, газ та центральна вода в райцентрі є», - зазначають у прес-службі голови Луганської військово-цивільної обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.
 
Також терористи обстріляли і низку інших населених пунктів.
 
«Крім того, з мінометів, зенітних установок та стрілецької зброї варвари гатили по Кам`янці, Красногорівці, Піскам, Опитному, Гранітному», - повідомляють в прес-центрі АТО.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, терористи в ніч з 23 на 24 травня знову відкрили вогонь по населених пунктах Донецької та Луганської областей. З важкого озброєння обстріляли житлові будинки та пошкодили інфраструктуру регіону.
 
 
Коментарі (0)