ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїБойовики обстріляли частину Донеччини

Бойовики обстріляли частину Донеччини

Вчора протягом шести годин було зафіксовано більше 10 випадків порушення режиму тиші з боку терористів. Бойовики зосередили вогонь у напрямку Артемівська та Авдіївки.

Вчора з 18:00 до 00:00 було зафіксовано 13 випадків порушення режиму тиші з боку російсько-терористичних угруповань. Здебільшого ворог використовував стрілецьку зброю. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-центрі АТО.

Згідно з повідомленням, найбільша кількість обстрілів була на Артемівському напрямку. Тут ворог вів вогонь з кулемета по наших позиціях поблизу Ленінського, Майорська, Троїцького. Крім того, о 20:20 і 20:47 селище Троїцьке бойовики обстріляли з 82-міліметрових мінометів. 
 
Також, о 19:05 злочинці застосували 120-міліметровий міномет по нашому опорному пункту в районі Авдіївки. 
 
«Не піддаючись на провокації ворога українські військові суворо дотримуються Мінських домовленостей. Упродовж вчорашнього дня українські військові продовжували утримувати свої позиції вздовж лінії розмежування, протидіючи хаотичним збройним провокаціям ворога»,  йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», на відновлення Донбасу направлять ще понад 4 млн дол. Це кошти, які передбачаються Уряду України від Уряду Японії в рамках програми «Офіційна Допомога для Розвитку».
 
Коментарі (0)