ГоловнаСпецпроектиОпалювальний сезон 2023-2024Борги не пропускають тепло у львівські будинки

Борги не пропускають тепло у львівські будинки

Станом на 1 листопада 17 львівських будинків не опалюються через значні суми заборгованостей за комунальні послуги, зокрема природний газ.

Про це «У.К.» повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Загальна заборгованість за послуги з теплопостачання цих будинків становить 2 млн грн.

До переліку будинків-боржників входять: «Галич», ОК ЖБК (пр.Чорновола, буд.49, Злагода-3, ОСББ (пр.Чорновола, буд.45), ЛДБК-2 ДП ЖЕК, ВАТ (вул.Чигиринська, буд.5, вул.Творча, буд.12, вул.Чигиринська, буд.1, вул.Б.Хмельницького, буд.275А, вул.Кавалерідзе, буд.9), ЖБК №100 (вул.Тролейбусна, буд.4), Інститут радіотехнічний (вул.В.Великого, буд.14), Лорта ДЖКП ДК (вул.Пулюя, буд.32), Львівавтокомплектація, ТОВ (вул.Кульпарківська, буд.139, вул.Наукова, буд.16, вул. В.Великого, буд.16), ЖКК Сихів, ДП (вул.Морозна, буд.14), Нафтогазбуд, ПАТ (вул.Стрийська, буд.144), ПАТ «Агрокультура» (вул. Чмоли, буд.1), Олеко, Бізнес-центр,ТзОВ (вул. Котика, буд.4).

«Перед початком опалювального сезону, з ініціативи керівництва «Львівтеплоенерго», проводилися наради з боржниками. Однак, не всі дотримувалися своїх обіцянок. Тому на початок другого запуску опалювального сезону опалення не було включено до 63 будинків-боржників. Зараз їх залишається 17. Кожному, хто почав погашати заборгованість чи надав гарантійні листи про погашення боргу, листи з розтермінуванням заборгованості, подачу опалення відновлено. Натомість тим споживачам, які не здійснюють оплати за теплопостачання та накопичують заборгованість, відповідно до умов договору про теплопостачання, є законні підстави опалення не подавати», - розповідають у «Львівтеплоенерго».

 
Коментарі (0)