ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБТІ «саботує» облік майна

БТІ «саботує» облік майна

Анатолій Близнюк просить регіональну владу усунути «саботаж» з боку БТІ та провести облік того майна, які буде обкладатися податком на розкіш.

Міністр регіонального розвитку, житлово-комунального господарства та будівництва Анатолій Близнюк просить регіональну владу усунути «саботаж» з боку БТІ та провести облік того майна, які буде обкладатися податком на розкіш з 1 січня 2013 року. Про це Міністр заявив в ході сьогоднішньої селекторної наради з українськими регіонами.

«З 1 січня буде введений податок на нерухомість і податок на багатих. Це ваші джерела місцевих бюджетів. А ви готові до того, щоб зрозуміти скільки у вас такого добра, хто вам заплатить, скільки у вас буде коштів і так далі? Ні. А є доручення працювати з БТІ з підготовки цих документів? Є. А що зроблено в державі Україна? 14%. Це саботаж з боку БТІ? Це ж ваші комунальні підприємства! Розберіться з цим», - заявив Міністр.

Анатолій Близнюк акцентував, що при формуванні бюджету на наступний рік він буде ініціювати менше фінансування регіонів, якщо покладені на той чи інший регіон завдання не виконуються.

Нагадаємо, що 5 червня 2012 року в Верховній Раді України було зареєстровано урядовий законопроект № 10558 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування багатства і предметів розкоші.

 
Коментарі (0)