ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняБудинки Чернівців лишилися без водопостачання

Будинки Чернівців лишилися без водопостачання

Частині будинків у Чернівцях сьогодні припинено централізоване водопостачання. Відключення води відбулося у зв’язку з витоком та необхідністю проведення аварійно-ремонтних робіт на водогоні.

У Чернівцях сьогодні призупинено подачу води споживачам на деяких вулицях міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

Як йдеться у повідомленні, відключення абонентів від централізованого водопостачання відбулося у зв’язку з витоком води по вул. Тарасівській, 9.

Зокрема, до 18:00 води не буде у будинках по вул. Тарасівській, Мамаївській та прилеглих.

Окрім цього, у зв`язку з аварійно-ремонтними роботами по вул. Фізкультурній (кол.Стефюка), 8, також до цього ж часу від водопостачання будуть відключені будинки по вул. Максимовича, Стальського, Фізкультурній (Стефюка), Полєтаєва 4, 5, 6, Комарова 4, Миколайчука та прилеглих.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Дніпропетровській області близько 15 тисяч осіб забезпечили постійним водопостачанням. В одному з районів регіону було збудовано водовід, який подає воду в півтора десятка населених пунктів, більшість з яких до цього взагалі не мали водопостачання.

 
Коментарі (0)