ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняМешканців Дніпропетровщини забезпечили водою

Мешканців Дніпропетровщини забезпечили водою

У Дніпропетровській області близько 15 тисяч осіб забезпечили постійним водопостачанням. В одному з районів регіону було збудовано водовід, який подає воду в півтора десятка населених пунктів, більшість з яких до цього взагалі не мали водопостачання

У Томаківському районі Дніпропетровської області збудували новий водовід, який забезпечить сталим водопостачанням 15 тис. людей у 15 населених пунктах. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Зазначається, що водовід було збудовано в максимально стислі терміни (з місяці), адже до цього більшість людей е районі не мали водопостачання, а іншим вода подавалась з постійними перебоями.

«Цього року Дніпропетровщина активно впроваджувала інноваційні проекти. Ми розробляли мобільні сервіси і веб-сайти, переводили адмінпослуги в електронний вигляд. Однак у людей в районах області інші турботи - в будинках багатьох з них досі немає питної води. У сучасній і розвиненій області такої проблеми бути не повинно. Тому в 2015-му ми розпочали масштабну програму по забезпеченню сільських мешканців водою. Цього року її отримали 30 тисяч людей, а за два роки ця цифра досягне 70 тисяч», - заявивли в Дніпропетровській ОДА.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у столиці сьогодні гаряча вода та опаленням відсутні у 70 споживачів. Відключення пов’язані з пошкодженнями на тепломережах.

 
Коментарі (0)