ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБудівництво доріг потребує активізації

Будівництво доріг потребує активізації

Президент наголошує на необхідності відновлення та розбудови мережі автомобільних доріг. Особливу увагу, на його думку, потрібно приділити будівництву нових шляхів місцевого значення.

В Україні залишається актуальним питання відновлення та розбудови мережі автомобільних доріг. На цьому наголошує Президент Віктор Янукович, - повідомляє прес-служба Глави держави.

«Нам треба деякі дороги будувати зовсім нові, нові шляхи. Але поки що ті шляхи старі, які є, нам треба покращити і привести їх в належний стан. А потім ми будемо будувати нові шляхи», - зазначив Віктор Янукович.

Глава держави зауважив на доброму стані центральних автомобільних магістралей, які будувалися до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

«В нас автобани більш-менш, особливо в Західній Україні. Коли ми готувались до Євро-2012, ми багато побудували автобанів», - сказав він.

Особливу увагу, за словами Віктора Януковича, слід приділити будівництву нових автошляхів місцевого значення.

«Є питання доріг, особливо в сільській місцевості», - сказав Президент.

На його переконання, механізмом вирішення цієї проблеми стане реалізація Програми будівництва місцевих доріг на 2014 рік.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Україні має бути створена окрема програма будівництва місцевих доріг на 2014 рік.

 
Коментарі (0)