ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГБудівництво доріг залишиться без фінансування

Будівництво доріг залишиться без фінансування

У наступному році доріг в Україні, скоріш за все, не будуватимуть. Влада запевняє, грошей у держави на ці цілі немає зараз, і ймовірно, не буде у майбутньому.

У держави немає коштів на будівництво доріг і, швидше за все, їх не буде і в 2015 році. Про це сьогодні заявив у Верховній Раді Віце-прем'єр-міністр Валерій Вощевський, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Ресурси для того, щоб щось будувати, немає і, швидше за все, у 2015 році не буде», - зазначив він, відповідаючи на питання одного з народних депутатів, чи підтримує уряд ідею будівництва доріг на Прикарпатті.
 
Віце-прем'єр підкреслив, що одна з найбільших проблем держави - це боргові зобов'язання.
 
Крім того, Валерій Вощевський зазначив, що Україні потрібні великі інфраструктурні проекти, як то кільцева дорога навколо Києва і інші проекти, які дозволять залучити фінансовий ресурс.
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, в Житомирську область надійшли субвенції з державного бюджету на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг. Крім того, регіон отримав кошти для надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату ЖКП.
 
Коментарі (0)