ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівництво в столиці «поставили» на паузу

Будівництво в столиці «поставили» на паузу

У Києві за минулий рік обсяги будівництва впали більше, ніж на 16%, в порівнянні з 2014 роком. Поміж тим, за характером будівельних робіт – лідирують роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння.

У столиці за минули рік індекс будівельної продукції склав 83,4%, в порівнянні з 2014 роком. Про це свідчать дані Головного управління статисти в м. Києві.

При цьому, загальна вартість будівництва склала 11, 7 млрд грн.

«За характером будівництва обсяги робіт розподілилися таким чином: роботи з нового будівництва, реконструкції та технічного переозброєння склали 94,2% від загального обсягу, решта – з капітального (3,1%) та поточного (2,7%) ремонтів», - йдеться в повідомленні.

Серед районів, лідером по виконанню будівельних робіт у відсотковому співвідношенні став Дарницький район – 16,5% від загального обсягу. Найменше будували у 2015-му в Подільському районі столиці – 2,7%.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, обсяги виконаних будівельних робіт та індекси будівельної продукції в Україні у 2015 році знизилися, в порівнянні з 2014 роком. У свою чергу, витрати на виконання будівельних робіт минулого року склали майже 56 млрд грн.

 
Коментарі (0)