ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоБудівництву на кримських набережних загрожує сувора перевірка

Будівництву на кримських набережних загрожує сувора перевірка

У разі неефективного або протиправного використання берегоукріплювальних споруд в Криму договори на їхню експлуатацію необхідно розривати

Кримська влада має намір перевірити ефективність використання берегоукріплювальних споруд.

Про це У.К. повідомили у прес-службі Радміну АРК.

Як підкреслюють чиновники, у разі неефективного або протиправного використання берегоукріплювальних споруд в Криму договори на їхню експлуатацію необхідно розривати. Цю ж думку висловив 27 липня в Судаку і Голова Ради міністрів Криму Анатолій Могильов на нараді, присвяченій проходженню курортного сезону в автономії.

«У минулі роки на частину берегоукріплювальних споруд були підписані договори на експлуатацію. На деяких з них ведеться незаконне будівництво або розгорнута несанкціонована торгівля. Необхідно провести перевірку по кожному з об'єктів та оцінити, наскільки ефективно і законно вони використовуються. Якщо є порушення, то договори потрібно розривати і повертати берегоукріплювальні споруди громаді», - підкреслив глава кримського уряду.

У цьому зв'язку Кримському республіканському протизсувному управлінню рекомендовано провести перевірки та роз'яснювальну роботу серед органів місцевої влади.

«Якщо хтось незаконно присвоїв собі частину берегоукріплювальних споруд, необхідно звертатися з відповідною заявою в правоохоронні органи», - резюмував Анатолій Могильов.

 
Коментарі (0)