ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійБізнес покарають мітлою

Бізнес покарають мітлою

В Алушті рейди по боротьбі з несанкціонованим підприємництвом і порушенням правил благоустрою будуть проводитися щотижня по четвергах.

В Алушті рейди по боротьбі з несанкціонованим підприємництвом і порушенням правил благоустрою будуть проводитися щотижня по четвергах.

В рейдах братимуть участь співробітники комунального підприємства «Управління впорядкування міста і капітального будівництва», міліції. При необхідності будуть залучені співробітники інших контролюючих служб, а також постійних депутатських комісій та профільних відділів виконкому.
 
Одна з додаткових цілей подібних рейдів та перевірок - залучення підприємців до дотримання не тільки правил торгівлі, а й норм благоустрою - підтримки чистоти, дотримання шумового режиму, санітарних норм. «Ми просимо підприємців, щоб вони дотримувалися правила благоустрою міста, правила, встановлені санстанцією, - пояснила заступник міського голови Алушти Вікторія Плотникова. - При вході в торговий павільйон обов'язкова наявність урни. Ми будемо продовжувати практикувати проведення рейдів під загальним поняттям «чистий четвер» і інспектувати курортну частину міста - Центральну набережну, вулиці Горького, Леніна, ім.Володимира Хромих».
 
За її словами, з 1200 об'єктів підприємницької діяльності в Алушті господарі тільки 40-60 об'єктів дбають про дотримання норм благоустрою. «Цей відсоток необхідно підвищити», - заявила Вікторія Плотнікова.
 
Джерело: allcrimea

 

 
Коментарі (0)