ГоловнаВибір редакціїБлагоустрійЦентр столиці перетворився у смітник

Центр столиці перетворився у смітник

Внаслідок перекриття центру столиці, зокрема вулиці Хрещатик та Майдану Незалежності, комунальні служби не можуть виконувати свою роботу, відтак - місто тоне у смітті.

Київ потопає у смітті. Після того, як протестувальники на Майдані Незалежності перекрили рух автотранспорту по вулиці Хрещатик і біля самого майдану, сюди більше не можуть проїхати машини для збору сміття, - повідомляє «Сьогодні».

Мітингувальники та представники комунальних служб міста змушені складати його у великі целофанові пакети і залишати на узбіччях тротуарів, а також біля ліхтарних стовпів і фасадів будівель. За два дні пакети стали представляти нехай поки ще не занадто високі, але досить значні за шириною купи.

З транспортною проблемою через перекриття Хрещатика і під'їздів до площі Незалежності зіткнулися тут розташовані магазини, кафе і ресторани. Причому мова йде вже не тільки про вивезення сміття, але також і завезення продуктів і різних технологічних вантажів. Пішки доводиться йти з валізами і постояльцям готелів у районі площі Незалежності.

Нагадаємо, у Києві тривають акції протесту, які почалися 21 листопада 2013 року як реакція на рішення Кабінету Міністрів про зупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію між Україною та Євросоюзом.

 
Коментарі (0)