ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧастині Чернівців призупинили водопостачання

Частині Чернівців призупинили водопостачання

Частині будинків у Чернівцях сьогодні припинено централізоване водопостачання. Відключення води відбулося у зв’язку з необхідністю проведення ремонтних робіт на водогоні.

У Чернівцях сьогодні призупинено подачу води споживачам на деяких вулицях міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

Як йдеться у повідомленні, відключення абонентів від централізованого водопостачання відбулося у зв’язку з ремонтними роботами на н/ст. «Магала».

У зв’язку з цим у місті до 18:00 без водопостачання будуть вулиці Фастівська, Дністрянська, Кишинівська, Магалянська, Батумська, Тихорецька, Кіцманська, Боянівська, Молодієвська, Батуринська, Кишинівська, М.Олімпіади, пров. Смотрицький, Білоруський, Узбецька, Ромашкова, Л.Кобилиці, Салтикова-Щедріна, Герцена та прилеглі.

Окрім того, внаслідок проведення ремонтних робіт на вул. Федьковича, 39 до 20.00 від водопостачання будуть відключені верхні поверхи будинків в районі вулиць Федьковича, Жукова, Аксеніна, Щербанюка, О.Гузар та прилеглих.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, мешканці Запоріжжя частково залишилися без гарячого водопостачання та опалення. Відключення викликані ремонтними роботами на трубопроводах. Відновити подачу гарячої води та тепла обіцяють до кінця дня.
 

 
Коментарі (0)