ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Частина киян позбавлена тепла та гарячої води

Частина киян позбавлена тепла та гарячої води

У «Київенерго» відзвітували про стан забезпечення споживачів централізованим опаленням та гарячим водопостачання. За даними компанії, наразі з холодними батареями та кранами перебувають кілька десятків споживачів.

Станом на ранок 28 листопада 30 споживачів «Київенерго» перебувають без централізованого опалення та/або гарячого водопостачання. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго».

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, що знаходяться на балансі «Київенерго», станом на 7:00 ранку 28 листопада тимчасово без централізованого опалення (ЦО) та/або гарячого водопостачання (ГВП) залишається 30 споживачів (будинків, закладів, відомств). Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київенерго»», – йдеться в повідомленні.
 
Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.
 
За останню добу в результаті усунення 56 пошкоджень  підключено 341 споживач. «Київенерго» загалом надає послуги з ЦО та ГВП 75% споживачів в Києві.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», 24 листопада внаслідок пошкоджень теплових мереж, тимчасово без централізованого опалення та гарячого водопостачання залишалося 7 споживачів (будинки, заклади та відомства) в Оболонському районі.
 
Коментарі (0)