ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧерез аварію на Попаснянському водоканалі частина ОРЛО залишилася без води

Через аварію на Попаснянському водоканалі частина ОРЛО залишилася без води

За інформацією відомства, стався порив на магістральному водоводі Ду 1200 мм ЗФС3 – ЗФС-4 у районі населеного пункту Золоте.
У зв'язку з аварією на Попаснянському водоканалі було призупинено, про це повідомила пресслужба Луганської ОДА вчора, 3 січня.
 
«У зв'язку з аварією на Попаснянському водоканалі тимчасово припинено подачу води на непідконтрольну територію», - йдеться у повідомленні.
 
За інформацією відомства, стався порив на магістральному водоводі Ду 1200 мм ЗФС3 – ЗФС-4 у районі населеного пункту Золоте.
 
СЦКК вже повідомив про домовленість щодо дотримання режиму тиші під час проведення ремонтних робіт.
 
Роботи щодо відновлення водопостачання вже стартували. Дата завершення робіт – середа, 5 січня.
 
Нагадаємо, в Україні вже з 1 січня 2022 року підвищиться тариф на холодну воду та водовідведення. Відповідне рішення ухвалила Національна комісія з регулювання енергетики та комунальних послуг. Рішення про зміну тарифів прийнято для 45 водоканалів.
 
Відповідне рішення розміщено на сайті регулювальника. Найвищі тарифи встановлені для побутових клієнтів Запорізького «Облводоканалу» – 54 гривні, 63 копійки за 1 кубометр без урахування ПДВ.
 
Для користувачів «Уманьводоканалу» ціна становитиме майже 48 гривень, у «Бердянськводоканалу» – на 44 копійки менше. У Києві – тарифи зростуть на 20% – до 30 гривень 38 копійок.
 

Також зростуть тарифи для користувачів «Тернопільводоканалу» та «Дніпроводоканалу» – 36,67 гривні та 31,36 гривні відповідно. 

 
Коментарі (0)