ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧерез борги населення ціле місто залишилось без водопостачання

Через борги населення ціле місто залишилось без водопостачання

Місто Енергодар на Запоріжжі залишилося без гарячої води через накопичення мешканцями боргів за послуги водовідведення і водопостачання

Місто Енергодар на Запоріжжі залишилося без гарячої води через накопичення мешканцями боргів за послуги водовідведення і водопостачання, через що комунальники не змогли розрахуватися за використану електроенергію.

Про це повідомляє  сайт Енергодарської міської ради.

Зазначається, що жителі міста Енергодар сидять без гарячої води з 1 серпня.

“Через низький рівень оплати послуг водопостачання та водовідведення виникла значна заборгованість КП “Тепловодоканал” за використану електроенергію перед ТОВ “ВЕК” паливенерго”. Загальна сума боргу – 1 млн 826 тис. грн. У зв’язку з цим з 1 серпня в Енергодарі відключені від електропостачання ЦТС та ТРП, внаслідок чого припинено подачу гарячої води в житлові будинки, об’єкти і підприємства”, – йдеться у повідомленні.

Щоб вирішити проблему відсутності гарячої води у місті, на нараді за участі мера Енергодара Павла Музики було ухвалене рішення винести на розгляд сесії міської ради Енергодара питання про надання КП “Тепловодоканал” фінансової підтримки в розмірі 10 млн грн.

У випадку підтримки проекту депутатами, питання погашення заборгованості з виплати заробітної плати на комунальних підприємствах міста має вирішитися в найкоротші терміни. Крім того, запланована робота з населенням щодо погашення боргів за надані послуги. Цей комплекс заходів має призвести до поновлення постачання гарячої води у місті.

 
Коментарі (1)
Павел Спиридонов2
06 Серпня 2019 p. 15:09
Правительство осознаёт, что означает город Энергодар? Это люди, обеспечивающие работу АЭС!!! Подумайте об этом!