ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧерез обстріли понад 70 населених пунктів Донеччини залишилися без води

Через обстріли понад 70 населених пунктів Донеччини залишилися без води

Без води залишились Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський райони Донецької області та смт Олександрівка.

Без води залишились Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський райони Донецької області та смт Олександрівка.

У четвер, 22 червня, в результаті бойових дій без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах Донецької області.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-центр ДСНС України.

«22 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження високовольтної лінії електропередач, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону. Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка», – йдеться в повідомленні. 

У відомстві зазначили, що станом на 7:00 22 червня водопостачання населенню здійснюється з резервних резервуарів. 

Водночас, станом на 7:00 22 червня газопостачання у м. Авдіївка відсутнє, ремонтні роботи підземного газопроводу (діаметр 273 мм), який був пошкоджений 7 червня в результаті бойових дій, не проводились, у зв’язку з небезпекою для працівників.

Як повідомлялося раніше, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с.Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону. Без централізованого водопостачання залишилося 72 населених пункти у 5 районах області (Покровський, Селидовський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.

 

 
Коментарі (0)