ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїЧерез сильний вітер без електропостачання залишилося майже 200 населених пунктів України

Через сильний вітер без електропостачання залишилося майже 200 населених пунктів України

У результаті сильних поривів вітру і внаслідок спрацьовування системи захисту ліній електропередач без електропостачання залишилися 192 населених пункти в 8 областях України.

Унаслідок сильних поривів вітру без електропостачання залишилося майже 200 населених пунктів України.

У результаті сильних поривів вітру і внаслідок спрацьовування системи захисту ліній електропередач без електропостачання залишилися 192 населених пункти в 8 областях України.

Про це повідомляє  "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Держслужбу з надзвичайних ситуацій.

"В результаті ускладнення погодних умов (пориви вітру) через спрацювання систем захисту ліній електропередач знеструмлено 192 населених пункти в 8 областях, а саме: Київська - 112, Житомирська - 34, Волинська - 15, Кіровоградська - 12 Черкаська - 12 Миколаївська - 5, Дніпропетровська - 1 і Луганська - 1", - сказано в повідомленні на сайті відомства в понеділок вранці.

Зазначено, що до відновлення електропостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

У ДСНС також додали, що за даними УкрГідрометцентру, 2 квітня у західних, вночі в північних та східних областях очікуються пориви вітру 15-20 м/с, а з 4-5 квітня в країну знову певернеться тепло.

Нагадаємо, напередодні вихідних було оголошено стормове попередження  у Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській і Запорізькій областях.

Нагадаємо, унаслідок складних погодних умов, на початку лютого, в Львівській області залишаються знеструмленими 22 населених пункти.

 

 
Коментарі (0)