ГоловнаКиївські будніТарифи ЖКГЧерез технічні збої у платіжках киян не буде призначеної субсидії

Через технічні збої у платіжках киян не буде призначеної субсидії

Через некоректну роботу програмного забезпечення «Житлові субсидії», в платіжках за послуги ЖКГ, які отримають кияни в листопаді, чи не з'явиться розміру призначеної субсидії
Громадянам, які за жовтень сплатять житлово-комунальні послуги у повному обсязі, буде здійснено перерахунок з урахуванням суми субсидії. Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов, повідомляє прес-служба КМДА.
 
Через некоректну роботу програмного забезпечення „Житлові субсидії“ та у зв’язку із внесеними змінами у порядок призначення житлової субсидії, у платіжках за послуги ЖКГ, які отримають кияни у листопаді, не буде відображено розміру призначеної субсидії.
 
При цьому у КМДА запевняють, що споживачам не варто перейматися. Після усунення вказаного недоліку у квитанціях субсидіантів буде відображено суму призначеної субсидії за два місяці: жовтень та листопад. Таким чином буде здійснено перерахунок з урахуванням суми субсидії.
 
“Так, до прикладу, якщо субсидія за жовтень склала 300 грн, а за листопад — 350 грн, то у наступній платіжці (за листопад) субсидія буде складати 350 грн + 300 грн = 650 грн. Якщо із тих чи інших причин громадянин не зміг оплатити комунальні послуги за жовтень у повному обсязі, через що виникла заборгованість, це ніяк не вплине на подальше призначення субсидії”, — прокоментував директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.
 

За його словами, субсидіантам, які користувалися субсидією у неопалювальний (літній) період, перерахунок на опалювальний період буде проведений автоматично, без повторного звернення. А ті сім’ї, які не встигли оформити житлову субсидію до початку опалювального сезону, матимуть змогу оформити її аж до кінця грудня. У цьому разі субсидія все одно буде призначена від початку опалювального сезону. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
01 Листопада 2018 p. 21:03
"Працездатним хворим треба звернутися на Комісію..." ------------------------------------------------------По моєму, якщо такий хворий подав Заяву і Декларацію на субсидію , і підтвердив документально свою хворобу, то собес вже без ніяких додаткових заяв має призначати Комісію, якщо вважає це за потрібне.