ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Через відсутність тепла в місті мера Сміли відправили у відставку

Через відсутність тепла в місті мера Сміли відправили у відставку

Депутати міської ради міста Сміла проголосували за відставку в.о. мера Віктора Федоренко. Голоси 19-ти депутатів достроково припинили повноваження тимчасового мера.
Вчора, 16 листопада, депутати міської ради міста Сміла проголосували за відставку в.о. мера Віктора Федоренко, повідомляє «Прочерк».
 
Голоси 19-ти депутатів достроково припинили повноваження тимчасового мера. На сесії також був присутній лідер партії "Рух Нових сил" Михайло Саакашвілі. Він написав у Facebook, що Федоренко "тримав місто без тепла через корупційні схеми".
 
Нагадаємо, сміляни обурені діями в.о. міського голови, який кілька місяців не може налагодити теплопостачання в місті. Зокрема, вчора вони перекрили дорогу в місті.
 
Раніше повідомлялось, що Мінрегіон має інформацію від ОДА щодо незадовільного стану з підключенням інфраструктури до опалення міст Шепетівки, Сміли, Славутича, Коцюбинського. З усіх цих питань буде спрямовано відповідні звернення до прокуратури щодо неналежного виконання повноважень  посадовими особами згаданих населених пунктів. 
 
Коментарі (0)