ГоловнаНовини ЖКГТранспортЧерговий Hyundai змусив пасажирів мерзнути в полі

Черговий Hyundai змусив пасажирів мерзнути в полі

Швидкісний потяг Hyundai рейсом «Дніпропетровськ-Київ» три години простояв посеред поля без опалення і світла неподалік від Дніпродзержинська. Згодом пасажирів пересадили на інший потяг та відправили до Києва

Про це повідомляє «5 канал» з посиланням на слова одного з пасажирів.

«Рейс «Дніпропетровськ-Київ» три години простояв посеред поля без опалення і світла близько Дніпродзержинська. Потім пасажирів пересадили на інший поїзд і відправили до Києва. Один з пасажирів потягу розповів, що офіційно причини тригодинної зупинки ніхто не пояснив, а от неофіційно називали проблеми з гальмами», - йдеться у повідомленні.

За повідомленням «5 каналу», вчора, 21 грудня ще один потяг Hyundai, який прямував зі Львова до Києва, теж зламався. «Він зупинився на під'їзді до столиці на станції Немішаєво. В цілому ж, за останні два тижні сталося більше десятка відмов цих експресів», - зазначає телеканал. За минулі два тижні поїзди Hyundai ламалися майже кожен день.

Як повідомляла раніше «Україна Комунальна» у компанії Hyundai принесли вибачення за заподіяні українським пасажирам незручності при користуванні швидкісними електропоїздами та повідомили про розпочату роботу по ліквідації несправностей.

За матеріалами: Дзеркало Тижня

 
Коментарі (1)
Nastik
22 Грудня 2012 p. 19:52
Но пассажиры не унывали и занимались творчеством! Итак, смотрите: Корейская песня в корейском поезде - http://www.youtube.com/watch?v=KBu1AIrluhg