ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркаси розживуться новим парком

Черкаси розживуться новим парком

Цими вихідними у Черкасах покладуть початок майбутньому парку Героїв Небесної Сотні. Місцева влада ініціює висадку калинової алеї у пам'ять за загиблими.

Цієї суботи, 12 квітня, у Черкасах планується закласти Алею пам’яті Героїв Небесної сотні. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

Прогнозовано під час заходу буде висаджено більше ста кущів калини.

«Ця Алея в майбутньому перетвориться на повноцінний  парк, який стане окрасою мікрорайону «Митниця» - сподіваються у відділі екології міськради, яка і є організатором заходу.

Окрім того, зазначається, що подія проходить в рамках загальноміського місячника з благоустрою та озеленення Черкас, який розпочався 20 березня. Тому місцева влада запрошує  небайдужих громадян долучитися до акції і  разом створити новий зелений куточок Черкас.

Зауважимо, висадка Алеї розпочнеться зранку в мікрорайоні «Митниця» (між комплексом «Рив’єра» та вулицею імені Сержанта Жужоми).

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вшанують героїв Майдану і у Львові. У місті невдовзі облаштують сквер Небесної Сотні та встановлять музейний меморіал.

 
Коментарі (0)