ГоловнаНовини ЖКГЖитлоЧеркаські довгобуди «оживуть» за рахунок інвесторів

Черкаські довгобуди «оживуть» за рахунок інвесторів

Протягом двох років у Черкасах мають намір ввести в експлуатацію недобудови по вул. Корольова. Кошти на ці цілі надасть інвестор.

Довгобуди по вул. Корольова, що у Південно-західному районі Черкас, отримають друге життя. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.

За словами мера міста Сергія Одарича, будівлі, зведені ще наприкінці 80-х – початку 90-х років, добудують за кошти інвестора.

«Ми працюємо з інвестором, який готовий вкладати кошти і завершувати будівництво. Сподіватися, що кошти знайдуться на добудову в міському чи державному бюджеті – не варто, адже всі розуміють, в якій ситуації нині перебуває економіка України», – зазначив міський глава.

Зокрема, по вул. Корольова мають намір звести дешеве житло. Загалом передбачено близько 200 квартир різної площі: від одно- до трьохкімнатних.

Першу чергу будівництва уже планують здати влітку наступного року, другу та третю – у 2016 році.

Нагадаємо, протягом минулого року в Україні було введено в експлуатацію більше тисячі довгобудів. Найбільшу кількість об’єктів добудували в АР Крим (138) Донецькій (87), Харківській (61), Запорізькій (59) Миколаївській (55) областях.

 
Коментарі (0)