ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркаські ліфти вимагають ремонту

Черкаські ліфти вимагають ремонту

У Черкасах проблемним залишається питання ремонту ліфтів. У місті як мінімум 100 підйомників, які потребуть капітального ремонту

Цьогоріч міська влада фінансуватиме 35% капітального ремонту будинків, зокрема і ліфтів. Решту коштів вкладатимуть жителі будинків.

Перший підйомник, який цього року планують відремонтувати, знаходиться у одному з будинків по вулиці Горького. Наразі роботу ліфту призупинили.

Директор КП «Придніпровська СУБ» Юрій Гончаров разом з інженерами підприємства «Черкасиліфт» пояснювали жителям ситуацію та необхідність оплати частини ремонтних робіт.

«Наша головна мета – разом з мешканцями вирішити проблему з ліфтами, яка склалася. Справа в тім, що цей ліфт є першим у місті, який цього року зупинили у зв’язку з потребою в капітальному ремонті. Жителі повинні знати, які роботи передбачає цей ремонт, скільки це коштуватиме, щоб вони могли визначитися, чи робити ремонт у повному обсязі чи, можливо, деякі оздоблювальні необов’язкові роботи з метою економії усунути», – зазначив пан Гончаров.

Працівники  підприємства також зазначили, що згідно з програмою співфінансування капітальних ремонтів, комунальне підприємство разом з мешканцями плануватиме поточні ремонти.

Загалом, на балансі КП «Придніпровська СУБ» перебуває 382 ліфти, 92 з яких у цьому році потребуватимуть капітального ремонту. У під’їзді будинку по вулиці Горького знаходиться перший ліфт, термін експлуатації якого вичерпався. Ще три ліфти будинку будуть зупинені у квітні.

 
Коментарі (0)