ГоловнаОпалювальний сезонОпалювальний сезон 2023-2024Черкаські садочки та лікарні зігріються завчасно

Черкаські садочки та лікарні зігріються завчасно

Опалювальний сезон у черкаські садочки та лікарні прийде раніше за встановлені терміни. Таке рішення вже підписане у міській раді.

До черкаських дитячих садочків та лікарень подадуть тепло 1 жовтня. Відповідне розпорядження вже підписав секретар міської ради, виконуючий обов’язки міського голови Віктор Білоусов. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Черкаської міської ради.
 
Згідно з документом, у зв’язку з пониженням температури в приміщеннях лікувальних та дошкільних  навчальних   закладів міста та враховуючи пропозиції профільних департаментів,  першими в Черкасах  отримають тепло дитячі садочки та лікарні міста. Там опалювальний сезон розпочнеться 1 жовтня 2013 року.

Інші установи та житлові будинки  будуть підключені до теплопостачання протягом найближчого часу, враховуючи кліматичні умови та температурні показники.

Нагадаємо, згідно з законодавством, в Україні з 1 жовтня підприємства теплоенергетики мають розпочати пусконалагоджувальні роботи, з 5 жовтня забезпечити опалення 100% об’єктів соціальної сфери, з 15 жовтня – забезпечити опалення 100% житлового фонду. Однак, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні плюс 8 градусів Цельсія, місцеві органи влади можуть прийняти рішення про початок опалювального сезону раніше цієї дати.

 
Коментарі (0)