ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоЧеркаська ДАІ «зірвала» реконструкцію площі

Черкаська ДАІ «зірвала» реконструкцію площі

Управління ДАІ в Черкаській області не дає згоди на зменшення кількості смуг руху, тому довелося зупинити реконструкцію площі біля будинку культури «Дружба народів».

У Черкасах реконструкцію центральної площі міста довелося зупинити через непорозуміння з обласним управлінням ДАІ.

Про це заявив під час наради в Черкаському міськвиконкомі перший заступник міського голови Черкас Віктор Беззубенко.

«Управління ДАІ в Черкаській області не дає згоди на зменшення кількості смуг руху, тому довелося зупинити реконструкцію площі біля будинку культури «Дружба народів». Вони вважають, що чим ширше, тим безпечніше. Хоча у всьому світі – навпаки», - сказав Віктор Беззубенко.

Він також повідомив, що в понеділок відбулася зустріч з представниками ДАІ, і він спробував переконати їх прийняти відповідні рішення, які дозволили б продовжити реконструкцію площі.

У листопаді минулого року було підписано тристоронню угоду про співпрацю між Черкаською облдержадміністрацією, міською владою та ВАТ «Азот», власником якого є відомий бізнесмен Дмитро Фірташ.

За умовами цієї угоди, в 2012 році публічне акціонерне товариство зобов'язане виконати ремонтні роботи і декоративну обробку сцени і внутрішніх приміщень ДК «Дружба народів», а також здійснити реконструкцію площі і ремонт фонтану перед будівлею до Дня міста, яке Черкаси святкуватимуть в червні.

Планувалося, що до червня 2012 року «Азот» витратить тільки на реконструкцію приміщення «Дружби народів» близько 30 млн грн.

Джерело - УНН

 
Коментарі (0)