ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркаських комунальників зловили на смітті

Черкаських комунальників зловили на смітті

Керуючий справами виконкому Черкаської міськради Микола Кудрявцев готує розпорядження про проведення службового розслідування у зв’язку зі спробою несанкціонованого викиду будівельного сміття в місті.

Керуючий справами виконкому Черкаської міськради Микола Кудрявцев готує розпорядження міського голови про проведення службового розслідування у зв’язку зі спробою несанкціонованого викиду будівельного сміття в місті. Це порушення зафіксувала нещодавно заступник мера Людмила Зарічна, «впіймавши на гарячому» машину, з котрої сміття хотіли викинути на території старих очисних споруд по вул. Пастерівській.

Машина, котра його вивозила, належить КП «Черкаситеплокомуненерго», а замовив її для вивезення посадовець КП «Черкасиводоканал».

«У комісію увійдуть представники з департаменту ЖКГ, певно, сама Людмила Петрівна, юристи, – каже Микола Сергійович. – Те, що її замовив працівник «Водоканалу», само по собі нічого не означає. Але, якщо будуть виявлені порушення в оформленні документації, це може загрожувати звільненням причетним особам та стягненнями з керівництва».

Керівник «Черкаситеплокомуненерго» Павло Карась обурюється. Каже: машина виписана з дотриманням вимог, за це підприємство отримало гроші.

«Ми надаємо такі послуги, у нас транспорт замовляють організації і фізичні особи. Машину замовила фізична особа на одну годину. Чому наш транспорт має простоювати? Ми конкурентні на ринку, в нас гарна ціна. Я виписував і буду виписувати. Якщо машина береться для перевезень, то замовник вказує, звідки і куди треба перевезти. Тут ціна питання 160 грн.» – коментує Павло Миколайович.

ПРОЧЕРК

 
Коментарі (0)