ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧеркаських вандалів каратимуть примусовими роботами

Черкаських вандалів каратимуть примусовими роботами

У Черкасах усіх, хто на травневі свята смітитиме або хуліганитиме у дахнівському лісі чи на узбережжі Дніпра, каратимуть примусовою трудовою повинністю на будівництві Дахнівської Січі

У Черкасах усіх, хто на травневі свята смітитиме або хуліганитиме у дахнівському лісі чи на узбережжі Дніпра, каратимуть примусовою трудовою повинністю на будівництві Дахнівської Січі.

«Наші дружинники охоронятимуть ліс та узбережжя, їхні патрулі буде посилено волонтерами та екологами, – розповів депутат Черкаської міської ради, голова комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дахнівський» Микола Мирза. – Досі нашому ДНД успішно вдавалося попереджати крадіжки та спроби засмічення мікрорайону. Ми розкрили і минулорічний злочин – крадіжку святкових прапорів, якими Дахнівку прикрасили до дня Перемоги. Крадіїв знайшли – і сьогодні вони працюють на відбудові нашої Дахнівської Січі. І така доля – відпрацювати 40 годин на розвиток Дахнівки – чекатиме всіх, кого спіймають «на гарячому» під час крадіжки чи засмічення  мікрорайону».

До свят дахнівчани проведуть масштабну акцію з прибирання у найбільш засмічених місцях.

Це буде уже п’ятий суботник, проведений у Дахнівці із початку року. На останньому суботнику було висаджено рекордну для міста кількість дерев. А на наступний суботник із розчищення доріжки від Дахнівської Січі до Дніпра депутат міської ради збирається запросити своїх колег, повідомляє прес-служба Черкаського міськвиконкому.

 

Джерело – «ПроЧерк»

 
Коментарі (0)