ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняЧернігівщина вибивається у лідери з будівництва житла

Чернігівщина вибивається у лідери з будівництва житла

У будівельному комплексі Чернігівщини за 9 місяців поточного року виконано робіт на суму понад 348 млн грн, що становить 105,2 % до рівня відповідного періоду попереднього року і відповідає 4 місцю серед регіонів

Про це заявив виконуючий обов’язки заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Леонід Подоляк, повідомляють у прес-службі Чернігівської ОДА.

За його словами, у поточному році передбачені значні видатки з державного бюджету на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів соціально-економічного розвитку. Станом на 26 листопада вже відкрито асигнувань на загальну суму 141,7 млн грн, що на 20% більше, ніж за весь минулий рік. Наразі триває процес освоєння цих коштів.

Протягом січня-вересня введено в експлуатацію 104,4 тис. кв. м житла, що у 1,6 рази перевищує минулорічний рівень. За словами заступника голови протягом року продовжувалась реалізація державних програм підтримки житлового будівництва «Доступне житло», житлового кредитування молоді, «Власний дім», здешевлення вартості іпотечних кредитів.

 
Коментарі (0)