ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024Чернівецькі дороги на фініші підготовки до першого снігу

Чернівецькі дороги на фініші підготовки до першого снігу

Чернівецька область готується до погіршення погодніх умов з впорядкування доріг і котелень.

Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернівецької ОДА.

«Усі дороги Чернівецької області повинні бути готові до першого снігу та ожеледиці на 100%, - наголосив голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв на засіданні колегії облдержадміністрації. – Враховуючи, що очікуються опади та пониження температури повітря, особливо потрібно звернути увагу на проблемні ділянки, які добре відомі кожному керівнику району та міста, та ретельно підійти до питання їх готовності й функціонування в зимовий період».

Михайло Папієв доручив територіальному управлінню МНС України в Чернівецькій області взяти під пильний контроль процес підготовки автошляхів краю до зими та створити спеціальні мобільні групи, які будуть оперативно реагувати на можливі надзвичайні ситуації. «Служба автомобільних доріг області та районні автодори мають заготувати необхідну кількість соляної та піщаної суміші, аби перший сніг не став несподіванкою для дорожників, комунальників та водіїв», - підкреслив керівник крайової виконавчої влади.

Михайло Папієв додав, що прискіпливішим має бути контроль за роботою комунальної сфери краю. «Потрібно інспектувати роботу кожної котельні у кожному районному центрі, аби усі буковинці залишались у теплі, зі світлом та газом у своїх домівках», - резюмував він.

 
Коментарі (0)