ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійЧернівецьким дорогам дадуть «нове життя»

Чернівецьким дорогам дадуть «нове життя»

У Чернівцях взялися за капітальний ремонт міжбудинкових проїздів. Цього року заплановано відремонтувати 24 ділянки. На виконання робіт передбачено більше семи мільйонів гривень.

У Чернівцях розпочали капітальний ремонт міжбудинкових проїздів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Чернівецької міськради.

Зокрема, КП «МіськШЕП» готується відновлювати дорожнє покриття на вул. Небесної Сотні, 12А-15 та бул. Героїв Сталінграду, 10-12.

Згідно з повідомленням, дорожники виконують капітальний ремонт міжбудинкового проїзду від будинку №10А на вул. Небесної Сотні до будинку №84 на пр. Незалежності. Вартість цих робіт становить близько 313 тис. грн.

Розпочато також капітальний ремонт асфальтобетонного покриття на вул. Димківський де вже кладуть вирівнюючий шар. Загальна площа покриття, що підлягає ремонту, становить 3,1 тис. кв. м. Загальна вартість робіт – 999 тис. грн.

Загалом цього року заплановано відремонтувати 24 міжбудинкові проїзди. На виконання цих робіт передбачено майже 7,4 млн грн. Зокрема, ремонтуватимуть міжбудинкові проїзди в мікрорайоні Гравітон, на вул. Узбецькій, Залозецького, Щербанюка, Комарова, Небесної Сотні, Полєтаєва, Заводській, Хотинській, Привокзальній, Головній, бул. Г.Сталінграду та пр. Незалежності.

Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», Кабмін виділив більше п’яти сотень мільйонів гривень на будівництво дороги Львів - Івано-Франківськ. Уряд встановив механізм використання даних коштів.

 
Коментарі (0)