ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняЧубаров закликав не відновлювати постачання води та електрики в окупований Крим

Чубаров закликав не відновлювати постачання води та електрики в окупований Крим

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав навіть гіпотетично не думати про відновлення поставок води та електропостачання в окупований Крим
Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров закликав навіть гіпотетично не думати про відновлення поставок води та електропостачання в окупований Крим. 
 
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
 
"Не думайте, навіть гіпотетично, обговорювати тему можливого постачання води, електроенергії або відновлення залізничного сполучення між материковою Україною і Кримом поза темою безумовної, повної і негайної деокупації Криму та відновлення державного суверенітету України над Кримським півостровом і прилеглими водами Чорного і Азовського морів", - написав Чубаров.
 
Голова Меджлісу вважає, що Україна зобов'язана використовувати природні ресурси, наявні на її території, в протистоянні російської агресії і для звільнення захоплених територій.
 

Нагадаємо, Російське керівництво анексованого Криму планує звернутися до Радміну РФ для допомоги з питання відновлення водопостачання Криму через Північнокримський канал. У Криму хочуть ініціювати переговори з Україною з приводу водопостачання

 
Коментарі (0)