ГоловнаНовини ЖКГПодіїДБР відкрило кримінальну справу через зловживання керівництва Укрзалізниці

ДБР відкрило кримінальну справу через зловживання керівництва Укрзалізниці

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем керівництвом “Укрзалізниці” (УЗ)
Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем керівництвом “Укрзалізниці” (УЗ). Про це написав на своїй сторінці в Facebook політичний експерт, кандидат політичних наук Денис Гороховський.
 
Політичний експерт нагадав, що не так давно “Укрзалізниця” оголосила конкурс на вибір постачальника харчування в потягу “Інтерсіті” та “Інтерсіті+”. Сьогодні цей конкурс заблокований рішенням суду, і, цілком ймовірно, що через пару тижнів пасажири поїздів будуть змушені голодувати під час своїх подорожей, пише Гороховський.
 
“Приводом для такого рішення Феміди стала чиста корупція. Прошу вибачення за таку обвинувальну однозначність, але як інакше трактувати той факт, що одна з компаній-учасників „супер-прозорого“ конкурсу УЗ знала наперед його умови? А ціна цього „харчового“ контракту, на хвилиночку, якихось 120 млн грн на рік”, — написав Гороховський.
 
Діяльність службових осіб УЗ викликає масу питань не тільки через “харчовий” тендер, продовжив експерт.
 

“Але є ж ще кондиціонери, які УЗ закупила за ціною, що в 5 разів дорожче за ринкову. І є ще маса інших повідомлень в ЗМІ, про півмільйонні зп керівництву, про схеми і найманих працівників, і навіть пишуть, що ДБР внесло до Реєстру кримінальне провадження за фактом зловживання владою/ службовим становищем керівництвом УЗ”, — зазначив він. 

 
Коментарі (0)