ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДержава дасть мільйони на енергозбереження Вінниччини

Держава дасть мільйони на енергозбереження Вінниччини

Україна може витратити мільйони гривень на енергозбереження Вінницької області. Необхідні кошти передбачені у субвенції з держбюджету.

Для впровадження енергозберігаючих заходів на Вінниччині передбачено субвенцію з державного бюджету в сумі 18,7 млн грн. Про це повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації Анатолій Вакар.

За словами пана Вакара, аби скороти споживання природного газу у бюджетних закладах заплановано перевести на альтернативне паливо 146 котелень, із них вже виготовлено проектно-кошторисну документацію по 95 об’єктах. Наразі фактично виконано роботи по 12 об’єктах.
 
«Хочу відзначити, що у містах та районах області виконано роботи в повному обсязі і вирішується питання введення в експлуатацію 12 об’єктів», - зазначив директор департаменту.
 
Проводяться будівельно-монтажні роботи ще на 37 об’єктах. Виконання зазначених робіт здійснюється за кошти місцевих бюджетів та державного бюджету.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», КМУ розпорядився, аби на українському ринку енергетики продовжували запроваджувати надзвичайні заходи. Це розпорядження діятиме протягом місяця.
 
Коментарі (0)