ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГДержбюджет поповниться комунальними штрафами

Держбюджет поповниться комунальними штрафами

Комунальникам не уникнути відповідальності. Підприємства ЖКГ обкладають штрафами.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг оштрафувала ряд комунальних підприємств на загальну суму 45 тис. гривень. Про це  «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Зокрема, штраф у розмірі 15 тис. грн накладено на КП «Алчевське ВУВКГ» (Луганська обл., м. Алчевськ) за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання та водовідведення.

Штраф у розмірі 10 тис. грн отримало Львівське комунальне підприємство «Залізничнетеплоенерго» (м. Львів) за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання теплової енергії.

Відповідальності не уникнули і у Комунальному підприємстві теплових мереж Харківського району Харківської районної державної адміністрації (Харківська область, Харківський район, смт Хорошеве). Підприємству виставлено штраф у розмірі 20 тис. грн за порушення Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії.

Зазначені суми штрафу мають бути сплачені до Державного бюджету протягом 30 днів з дня отримання постанови.

Як повідомляла «Україна Комунальна»,  раніше перевірку Нацкомпослуг пройшли підприємства-монополісти комунальної галузі. Загальна сума накладених штрафів складає майже 150 тис. грн..

 
Коментарі (0)